Зонування на кухні

Зонування на кухніКоли ви підбираєте колір керамічної плитки, то потрібно його поділяти за такими параметрами: тональність, насиченість і відтінок. Що стосується тональності, то тут в першу чергу підбирається переважання світлого або темного тону в конкретній забарвленні.

Відтінок кольору залежить від фарбувальних компонентів, а також наявність або відсутність конкретних відтінків — червоний відрізняється від малинового кольору тим, що в ньому практично відсутня синій відтінок. Але навіть кольори одного відтінку можуть відрізнятися рівнем насиченості.
Тут мова йде про те, що один окрас буде виглядати більш бляклим, ніж другий. Ступінь насиченості керамічної плитки також буде залежати і від площі покриття нею. Зі збільшенням площині, насиченість стає все менше. Багато інформації з приводу керамічної плитки і її розміщення можна отримати на http://monopole-

Зонування на кухніКрім цього плитка може бути по тону теплою чи холодною. Кольори, що нагадують холод, лід тощо, такі як синій, фіолетовий, відносяться до другого типу, а ті, які у нас асоціюються з вогнем — жовтий, червоний, до першого типу, тобто теплі кольори. Але якщо певного кольору ми додамо певний відтінок, то він моментально перетворитися з теплого в холодний або навпаки.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Проверка комментариев включена. Прежде чем Ваши комментарии будут опубликованы пройдет какое-то время.